Приятно ми е да се запознаем

Аз съм от тези хора, които търсят красота навсякъде, влюбени са в природата, поздравяват животните по улицата.Вдъхновяват се от всичко около тях.Влагат сърце и душа в това с което се занимават и се чувстват най-щастливи, когато го правят.

Когато не снимам най-много обичам да прекарвам време с мъжът ми и дъщеря ми. Фотоапаратът е най-добрият ми приятел и съм благодарна, че заедно с него можем да оставаме следа след себе си, изразена в спомени.Толкова много обичам да гледам реакциите на хората... За цяла сватба може да минеш през целият спектър от емоции, затова много често плача на сватби.

Защо избрах да снимам любов

Не съм от хората, които обичат сладникави жестове, но съм от хората, които винаги са вярвали в любовта, а тя е нашата движеща сила.⁣Сила, която дава живот, която може да лекува, която те мотивира, която предаваш и на другите.Сила с която живота е по-приятен и лек, особено ако се отнасяш към заобикалящия ни свят с любов, както и към нещата,които правиш. ⁣Така че, може би, моите разбирания, вселена, природа сами са ме довели до това в което силно вярвам и всички имаме нужда. ⁣

Приятели,а не клиенти...

Не харесвам думата "клиент" ,защото обичам да създавам връзки и приятелства с хората,които ми се доверяват.Именно заради това ще общувам с вас така както бих и с приятелите си - на "ти"и с много емоция, която вярвам, че ще усетите дори през имейла.

МОЯТ ПОДХОД

Моят приоритет е да създавам спомени. Снимките "хайде,нека гледаме всички в камерата и се усмихваме" не е за мен! Искам да запечатвам истински, неподправени емоции.Искам хората,които снимам да се чувстват комфортно,да не се притесняват да показват емоциите си, да не се притесняват,че могат да се изцапат, да бъдат готови за приключение, а не просто за снимки и най-вече, преди всичко, да се забавляват! Ако сте готови на това, то аз съм вашият човек.


Мили думи


“Не знам как да ти благодаря! Прекрасни са! Благодаря ти за дружелюбието,благодаря ти за отделеното време, благодаря ти, че съществуваш! 🧡 Снимките са УНИКАЛНИ.Много ти благодаря, Надежда! Пак ги гледах и това ме накара да се влюбя в него отново...”

01 / 09