Прави това, което обичаш. Инвестирай в себе си. Не спирай да се учиш.

ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ГОТОВИ ДА ИНВЕСТИРАТ В ЗНАНИЕ И ВДЪХНОВЕНИЕ

🧡

Моето запознанство с фотографията беше преди 10 години, а вече над 5 години съм фотограф на пълен работен ден. Когато започвах да превръщам мечтата си в реалност е имало е моменти в които съм се чувствала изгубена, без посока, без вдъхновение, на път да се откажа. Нямаше от кого да се уча, семинарите не бяха така разпространени, менторските сесии също. Самоука съм и продължавам да се обучавам всеки ден. В тази сфера винаги имаш какво да научиш и с какво да експериментираш.

Да превърнеш хобито си в успешен бизнес, който да ти дава възможността да издържаш семейството си е сбъдната мечта, въпреки всички трудности.


Искам за теб да съм човекът от когото аз имах нужда - ментор, приятел, упора. Искам да ти помогна да излезеш от комфортната си зона, да пробваш нови идеи, да играеш със светлината, да се вдъхновиш, да правиш грешки за да се учиш от тях, да намериш себе си и това, което наистина те вълнува. Искам да се стремиш, да мечтаеш, да сбъдваш.

Може да нямам отговор на всичките ти въпроси, но ще бъда откровена и ще ти споделя какво съм научила и какво работи за мен.МЕНТОРСКИ СЕСИИ

неща, които може да обсъдим

🧡


портфолио

обработка на снимки

сайт и социални медии

работен процес (workflow)

работа с клиенти

бранд стратегия

маркетинг

цели

Онлайн разговор

Разговор без ограничения. Два часа ще си говорим за всичко, което те вълнува и всичко, което те притеснява. Темите определяш ти.


300 лева

Едно на едно

Прекарай няколко часа с мен! (около 4 часа)
Ще минем през неща като обработка на снимки, разглеждане на портфолиото, сайта и социалните мрежи, работен процес, работа с клиенти.


600 лева

Снимай с мен

Два дни с мен! Ще снимаме заедно, ще те насочвам как да работиш с хората, локациите и светлината. Ще седнем на някое уютно място за да разгледаме и обработим заедно кадрите, както и ще минем през всички въпроси, които имаш.


900 лева

Готов ли си да инвестираш в себе си?


попълни контактната форма