Въпроси,които ви вълнуват - сватби

Как можем да ви запазим за сватбата ни?

Запазването на дата става чрез подписване на договор и заплащане на капаро.

Кога и как ще получим снимките си и колко броя ще са?

Получавате всички хубави кадри, без ограничение в броя (обикновено между 500-1000 кадъра), чрез онлайн галерия изпратена по имейл; до 90 дни след събитието.

Защо не предавате снимките чрез USB флаш памет?

Не предавам снимките на USB памет, защото когато ви изпратя линка е много по-удобно, лесно и бързо да се прати на всеки гост, който би искал да ги разгледа и изтегли. Представете си колко време ви спестява това да подбирате снимките на всеки за да му ги изпратите или да раздадете флаш паметта за да си ги изтеглят. Качеството не се губи по никакъв начин, не се притеснявайте!

Ще бъдат ли обработени снимките и сурови кадри предавате ли?

Да,ще бъдат обработени и не, не предавам сурови кадри! Обработката е част от стила на всеки фотограф, така както всеки човек има индивидуалност към това с което се занимава.

Правите ли видеозаснемане?

Не, не се занимавам с видеозаснемане. Моята работа е насочена само към фотографията. Ако искате да имате видео е добре да изберете оператор или екип, чиято работа харесвате. Също трябва фотографът и видеографът да имат еднакъв стил на работа. Когато и двамата търсим едно и също се работи по-лесно, не си пречим, а помагаме дори. С тези с които имаме различни виждания си пречим взаимно и това влияе на крайния продукт.

Колко време да отделим за фотосесията в деня на сватбата?

Решението е изцяло ваше. Обикновено един час е достатъчен. Ако желаете по-дълга фотосесия, Ви препоръчвам да направите следсватбена фотосесия, за да не лишавате гостите си за прекалено дълго време от вашето присъствие.

Ще бъдат ли снимките ни качени в интернет?

Бих се радвала да имам всяка една сватба в портфолиото си, но и аз, като един обикновен човек, знам какво е усещането от това. Уважавам мнението на всеки и ако не желаете да бъдат качени,имате пълното ми разбиране! Това са си вашите спомени и можете да ги запазите за себе си. А за да сте още по-сигурни,че няма да злоупотребя с вас, се подписва договор за несъгласие.

Правите ли групови, семейни снимки?

Да, обикновено след гражданския брак / изнесения ритуал.

Правите ли снимки с кумовете и шаферките?

Да, обикновено след гражданския брак / изнесения ритуал отделям повече време за тях. Фотосесията е само за младоженците и е добре да няма други хора с нас.

Намесвате ли се по време на събитията или снимате репортажно?

Не, не се намесвам. Снимам изцяло репортажно, каквото се случва, без да го променям и режисирам. Аз съм там заради вас, за да отразя вашият ден, а не заради себе си и да правя кадри, които знам, че ще вършат работа работа за портфолиото ми. Давам насоки само по време на фотосесията.

Можем ли ние да публикуваме снимки в социалните мрежи?

Да, разбира се.

Може ли да се срещнем?

Срещите с мен са задължителни. Ако сте от/около Варна - разбира се. За тези, които не са - може да си направим видео разговор или поне да се чуем по телефона.

Въпроси,които ви вълнуват - фотосесии

Kой избира локацията за фотосесия?

Локацията се избира според вашите предпочитания, аз ще ви помогна с различни варианти.

По кое време на деня снимате?

Зависи от вида на фотосесията: навън - преди/по време на залез ; домашна - по всяко време преди залез.

Колко време трае фотосесията?

Час,час и половина.

Как трябва да сме облечени?

Не се притеснявайте! Преди фотосесията ще ви изпратя наръчник за видовете дрехи и цветове,които да използвате.

Колко снимки ще получим?

Всички хубави кадри,без ограничение в броя.

Ще бъдат ли обработени снимките и сурови кадри предавате ли?

Да,ще бъдат обработени и не,не предавам сурови кадри! Обработката е част от стила на всеки фотограф, така както всеки човек има индивидуалност към това с което се занимава.

Как ще получим снимките си?

Чрез онлайн галерия изпратена по имейл.

След колко време ще получим снимките си?

Между 30 и 90 дни,зависи от ангажираността и сезона.

Ще бъдат ли снимките ни качени в интернет?

Бих се радвала да имам всяка една фотосесия в портфолиото си, но и аз, като един обикновен човек, знам какво е усещането от това. Уважавам мнението на всеки и ако не желаете да бъдат качени,имате пълното ми разбиране! Това са си вашите спомени и можете да ги запазите за себе си. А за да сте още по-сигурни,че няма да злоупотребя с вас, се подписва договор за несъгласие.