МОЯТ ПОДХОД

Моят приоритет е да създавам спомени. Снимките "хайде,нека гледаме всички в камерата и се усмихваме" не е за мен! Искам да запечатвам истински, неподправени емоции. Искам хората,които снимам да се чувстват комфортно,да не се притесняват да показват емоциите си, да не се притесняват,че могат да се изцапат,да бъдат готови за приключение,а не просто за снимки и най-вече,преди всичко,да се забавляват! Ако сте готови на това,то аз съм вашият човек.

Фотосесии романтични,семейни,индивидуални

Фотосесиите протичат като на разходка или в домашна обстановка и докато се опознаваме и забавляваме,аз ще запечатвам вас,такива каквито сте - без пози и изкуствени усмивки.

При семейните фотосесии всичко е забавление! И тъй като децата винаги са приоритетни,всичко е съобразено с настроенията и нуждите му.Ако има нужда от време не се притеснявайте,не бързаме за никъде.

Получавате всички хубави снимки, подбрани и обработени, без ограничение в броя. 

Пакетите започват от 250 лева и варират според продължителността на ангажимента.

Сватби

Като бъдещи младоженци съм убедена,че искате най-доброто - от малките детайли до хората,които ще се погрижат да направят денят ви така както си го представяте.Когато си избирате фотограф вие не избирате някой,който просто ще прави снимки.Вие избирате човек с когото ще прекарате цял ден и е важно вие и гостите ви да се чувствате спокойни покрай него.Избирате да инвестирате в качество,отношение и спокойствие.

Всяка една сватба си е индивидуална,затова и пакетите варират според продължителността на ангажимента и локацията.Свържете се с мен за подробна оферта. Ще се радвам да обсъдим детайлите и да ви помогна да изберете това,което е най-подходящо за вас!

Пакетите започват от 220 лева на час и варират според продължителността на ангажимента.

Колаборация

Да работиш с хора,които са целеустремени,креативни и имат ясна визия за бранда си е истинско удоволствие.Много ще се радвам да работим заедно по ваша идея!

Свържете с мен за подробна оферта.