Фотосесии

романтични и семейни

Фотосесиите протичат като на разходка или в домашна обстановка и докато се опознаваме и забавляваме,аз ще запечатвам вас,такива каквито сте - без пози и изкуствени усмивки.

При семейните фотосесии всичко е забавление! И тъй като децата винаги са приоритетни,всичко е съобразено с настроенията и нуждите му.Ако има нужда от време не се притеснявайте,не бързаме за никъде.

Получавате всички хубави снимки, подбрани и обработени, без ограничение в броя. 

Пакетите започват от 400 лева и варират според продължителността на ангажимента.

Сватби

Като бъдещи младоженци съм убедена,че искате най-доброто - от малките детайли до хората,които ще се погрижат да направят денят ви така както си го представяте.Когато си избирате фотограф вие не избирате някой,който просто ще прави снимки.Вие избирате човек с когото ще прекарате цял ден и е важно вие и гостите ви да се чувствате спокойни покрай него.Избирате да инвестирате в качество,отношение и спокойствие.

Всяка една сватба си е индивидуална,затова и пакетите варират според продължителността на ангажимента и локацията.Свържете се с мен за подробна оферта. Ще се радвам да обсъдим детайлите и да ви помогна да изберете това,което е най-подходящо за вас!

Пакетите започват от 300 лева на час и варират според продължителността на ангажимента.

Колаборация

Да работиш с хора,които са целеустремени,креативни и имат ясна визия за бранда си е истинско удоволствие.Много ще се радвам да работим заедно по ваша идея!

Свържете с мен за подробна оферта.