МОЯТ ПОДХОД

Моят приоритет е да създавам спомени. Снимките "хайде,нека гледаме всички в камерата и се усмихваме" не е за мен! Искам да запечатвам истински, неподправени емоции. Искам хората,които снимам да се чувстват комфортно,да не се притесняват да показват емоциите си, да не се притесняват,че могат да се изцапат,да бъдат готови за приключение,а не просто за снимки и най-вече,преди всичко,да се забавляват! Ако сте готови на това,то аз съм вашият човек.

Фотосесии романтични,семейни,индивидуални

Фотосесиите протичат като на разходка или в домашна обстановка и докато се опознаваме и забавляваме,аз ще запечатвам вас,такива каквито сте - без пози и изкуствени усмивки.

При семейните фотосесии всичко е забавление! И тъй като децата винаги са приоритетни,всичко е съобразено с настроенията и нуждите му.Ако има нужда от време не се притеснявайте,не бързаме за никъде.

Получавате всички хубави снимки,подбрани и обработени,без ограничение в броя. 

Пакетите започват от 200 лева и варират според продължителността на ангажимента ,натовареността на сезона

Сватби

Като бъдещи младоженци съм убедена,че искате най-доброто - от малките детайли до хората,които ще се погрижат да направят денят ви така както си го представяте.Когато си избирате фотограф вие не избирате някой,който просто ще прави снимки.Вие избирате човек с когото ще прекарате цял ден и е важно вие и гостите ви да се чувствате спокойни покрай него.Избирате да инвестирате в качество,отношение и спокойствие.

Всяка една сватба си е индивидуална,затова и пакетите варират според продължителността на ангажимента и локацията.Свържете се с мен за подробна оферта. Ще се радвам да обсъдим детайлите и да ви помогна да изберете това,което е най-подходящо за вас!

Пакетите започват от 1700лв за 10-часов ангажимент

Колаборация

Да работиш с хора,които са целеустремени,креативни и имат ясна визия за бранда си е истинско удоволствие.Много ще се радвам да работим заедно по ваша идея!

Свържете с мен за подробна оферта.

Въпроси,които ви вълнуват! | FAQ

Kой избира локацията за фотосесия?

Локацията се избира според вашите предпочитания, аз ще ви помогна с различни варианти.

По кое време на деня снимате?

Зависи от вида на фотосесията: навън - преди/по време на залез ; домашна - по всяко време преди залез.

Колко време трае фотосесията?

Час,час и половина.

Как трябва да сме облечени?

Не се притеснявайте! Преди фотосесията ще ви изпратя наръчник за видовете дрехи и цветове,които да използвате.

Колко снимки ще получим?

Всички хубави кадри, без ограничение в броя.

Ще бъдат ли обработени снимките и сурови кадри предавате ли?

Да,ще бъдат обработени и не,не предавам сурови кадри! Обработката е част от стила на всеки фотограф, така както всеки човек има индивидуалност към това с което се занимава.

Как ще получим снимките си?

Чрез онлайн галерия изпратена по имейл.

След колко време ще получим снимките си?

Между 30 и 90 дни,зависи от ангажираността и сезона.

Ще бъдат ли снимките ни качени в интернет?

Бих се радвала да имам всяка една фотосесия в портфолиото си, но и аз, като един обикновен човек,знам какво е усещането от това. Уважавам мнението на всеки и ако не желаете да бъдат качени,имате пълното ми разбиране! Това са си вашите спомени и можете да ги запазите за себе си. А за да сте още по-сигурни,че няма да злоупотребя с вас, се подписва документ със съгласие/несъгласие.