Мили думи

Наде, снимките не могат да се опишат с думи! Да, имахме такива очаквания, да са перфектни, но те надминаха дори и това (колкото и невъзможно да звучи това). С Филип не сме по пози и сме големи “дърва” пред фотоапарат…. Но явно зависи кой стои зад апарата… 🥰 Не усетихме никакво напрежение по време на снимките, точно това, което търсихме.. а резултатите… положението е “ред сълзи, ред сополи” от щастие и вълнение, докато ги разглеждаме! 🥹 Всеки момент и емоция е запечатан от теб по най-добрия начин! Мога да пиша още много, затова спирам и казвам едно последно…..

БЛАГОДАРИМ! ❤️


П.с. Ти си слънце! Продължавай да озаряваш специалните моменти на хората и да ги запечатваш по най-прекрасния начин! ☀️ Вече сме твои фенове и задължително ще се доверяваме само на теб за НАШИТЕ моменти! ❤️

 • Вероника и Филип

Какво да кажа за Надежда - просто прекрасна! Портфолиото и веднага ме впечатли, видях идеите и стилът, които си представях за нашата сватба. От първата среща си допаднахме и нямах търпение да мине събитието, за да видя крайния резултат. Винаги съм я чувствала повече като приятелка, много позитивна, усмихната и успокояваща. Препоръчвам я и със сигурност бих я ангажирала пак за семейните ни събития. Наде, благодарим ти за отношението, емоцията и хубавите спомени!

 • Тоника и Милчо 

Нещо което те откроява от абсолютно всички е това, че ти не снимаш обикновените basic фотосесии ( усмивка, снимка, щрак) ти заснемаш всяка една истинска и позитивна емоция в човека, улавяш неговата същност, тази непринуденост която малко хора успяват да докарат. Казвала съм ти го и преди, че ти за мен си единствения професионалист на когото бих се доверила и никога не бих ти изневерила. Обожавам работата ти и всяка една твоя фотосесия която си качила щв сициалните си мрежи ме кара да настръхвам и да се просълзявам. Уникална си и съм фен номер едно на всяка една твоя снимка.

 • Зори и Данчо

Не минава и ден без да гледам снимките, които ни направи. Ако трябва да ги опиша с една дума - магия!

Пълни с емоция, обич и красота. Не съм срещала никой друг толкова добър и прекрасен професионалист в областта на фотографията. От мен и името на цялото ми семейство: БЛАГОДАРИМ!


 • Снежи и Цецо

Не минава и ден без да гледам снимките, които ни направи. Ако трябва да ги опиша с една дума - магия!

Пълни с емоция, обич и красота. Не съм срещала никой друг толкова добър и прекрасен професионалист в областта на фотографията. От мен и името на цялото ми семейство: БЛАГОДАРИМ!


 • Снежи и Цецо

Любов от пръв поглед.. така бих описала срещата ни с Надежда. Не ми се иска да описвам, как тя е страхотен фотограф, как си върши работата перфектно и, че вие задължително трябва да изберете нея. Това можете сами да го видите в снимките и. Ще кажа, как аз виждам Надежда през моите очи. Тя е чувствена, разбираща, смирена, тиха, вдъхновяваща.. Надежда е емоция... Тя беше до мен в един от най-специалните ми мигове в живота и запечата цялата емоция на този ден. Гледайки снимките си аз все още мога да съпреживея този трепет, това въленение, тази емоция, кото изпитах тогава.. Благодаря ти хиляди пъти за това, което си! Радвам се, че живота успя да ме срещне с теб! 


 • Зори и Киро

Всички знаем колко трудно е да подбереш сватбен фотограф, който да те предразположи да се отпуснеш, който да те накара да се усмихнеш, с който да си спокоен през целия ден и да знаеш, че си направил най- правилния избор. Е.. ние бяхме сигурни във всичко това още след имейла, който Надежда ни върна, за да ни каже, че датата и е свободна. :)))) Бяхме срещали част от работата на Нади в интернет доста преди да започнем да плануваме сватбата си и определено ни беше направила силно впечатление, но в момента, в който си получихме снимките... просто стояхме и гледахме на един дъх. Не осъзнавах, че е възможно да се чувствам все едно го преживявам отново и отново. За мен е ценно да успееш да уловиш емоцията, да запечаташ всяко чувство- това което получихме ще пази нашата емоция и тази на всичките ни гости завинаги, точно такава, каквато беше! Едно от нещата, които наистина някак ни докосна е това, че Надежда беше единствения фотограф на нашата сватба, като няма нито един липсващ момент, което смятаме, че е изключително отговорна задача за сам човек. Определено не би имало по- подходящ избор за нас от Надежда като наш сватбен фотограф, а и не само защото е изключителен професионалист, а и защото смея да кажа, че доста си паснахме помежу си. Няколко пъти и срещах широката усмивка през "парти" частта и толкова се зареждах от това, че и тя си прекарва добре, по едно време дори исках да и дръпна фотоапарата от ръцете и просто да танцува с нас :)))))) В заключение ми се ще да кажа, че определено бихме искали всички значими моменти за нас като семейство да бъдат запечатани от нея, даже си имаме малка шега, че е назначена като семейния фотограф на сем. Митеви :D :))) Ще си позволя да отговоря като завършек буквално на един от въпросите, а имено дали бихме я препоръчали- препоръчваме я изключително уверено, защото ми се ще повече хора да имат шанса да почувстват емоцията, която изппитахме ние - и като клиенти, заради продукта, който имаме, и заради това, че сме срещнали един прекрасен човек, с който нямаме търпение да се видим пак! :)


 • Лини и Мишо
Много сме доволни от Надежда - избрахме я да заснеме сватбата ни (2 пъти) и напълно оправда очакванията ни. Няма път, в който да гледаме снимките и да не се усмихваме, а аз мога да ги разглеждам и всеки ден 

 харесва ни, че обработва и изпраща всички кадри и самите снимки са естествени. Съпътства ни от самото начало на организацията, без да натрапва мнението или идеите си, но и в същото време имаше разбиране и поддържамхме връзка през цялото време. Препоръчваме с 2 ръце и отново бихме я ангажирали със сигурност. Благодарим ти, че запечата тези толкова любими моменти, за да останат спомените още по-живи.


 • Цвети и Златин

Още в първият път когато видях портфолиото на Надежда, бях сигурна че искам да работя с нея. В нейните снимки личеше любов. За мен беше важно да работя с човек който обича работата си и изпипва детайлите. Реално получихме много повече. Нашата сватба беше в изключително интимен кръг, в която много неща се случваха изненадващо и бързо. Тя успяваше да реагира прекрасно, да се адаптира към различното, да бъде до нас, да плаче с нас, да обича с нас. Да дава най-доброто от себе си. Освен чисто бизнес изпипаните неща като договор, съвети, детайлна информация за това какво се случва и тн., получихме и прекрасни снимки, отношение, подаръци и най-важното приятел. Ако можеше топлата прегръдка да си има име, то би било Надежда. Препоръчваме я с всички крака и ръце и със сигурност ще работим отново с нея.


 • Нади и Иван

Професионалзма и старанието си личи във всеки един кадър! Още в началото ни предразположи и се получиха толкова истински и непринудени снимки, точно такива каквито искахме, че и повече! През цялото време беше с нас и снимаше, а дори и не я забелязвахме, всичко беше изключително естествено и спонтанно! Успя да улови всеки един детайл, всяка една усмивка и всеки мил поглед, всичко истинско така, както е било. Комуникацията от самото начало беше изключително лесна, желанието с което работи си личи във всеки един имейл, всеки разговор, който сме провели и всяка снимка! Всеки път, когато разглеждаме снимките се убеждаваме още повече, че сме направили най-правилният избор! 


 • Петя и Митко

Скъпа Надежда, сърдечно ти благодарим за прекрасните снимки! Ако трябва да избираме фотограф сега, отново бихме избрали теб, без да се замислим! Попаднах съвсем случайно на твоето творчество. Още от пръв поглед знаех,че ТИ СИ нашият човек. Нещото,което търсихме,като стил - емоция, любов, страст, непринуденост. Когато те видях на живо, колко естествена и усмихната си, всичко ми се потвърди. Снимките са съвършени и истински. Благодарим ти от сърце, мила Надежда! Благодарим, че ни предразположи, че беше толкова търпелива и позитивна през цялото време. За нас беше чест да бъдеш нашият сватбен фотограф. Пожелаваме ти много усмивки, успехи и все така да притежаваш тази емоция и топлина, която носиш в себе си! Благодарим от сърце!


 • Мони и Федя

Фотосесията ни с нея протече като разходка с приятел - весело и приятно. Препоръчвам я,защото кадрите, които създаде отразиха емоциите ни отвътре - навън. Крайният резултат определено ни впечатли. Благодарим ти, Наде, за прекрасните снимки!


Надежда е усмихната, позитивна и изключително талантлива! Забавлявахме се искрено по време на фотосесията ни. Благодарим ти, че успя да уловиш емоцията ни в снимки!


Надето е не просто фотограф и не просто снима с фотоапарата си. Тя е професионалист, който преживява емоциите по време на снимки със своите клиенти. Едно от нещата, които ще запомня от нашата среща е как тя се смееше все едно не снима тя, а снимат нея!


 • Габи и Цеко

Наде, не знам как да ти благодаря! Прекрасни са! Благодаря ти за дружелюбието, отделеното време, благодаря, че съществуваш! Снимките са УНИКАЛНИ. Гледам ги пак и пак и това ме накара да се влюбя отново в него…


 • Еси и Седат

Не знам дали има човек, който да не хареса работата ти. Надежда, малко са хората като теб и се радвам, че още съществуват. Вършиш работата си с любов и си личи от друга планета. Въпреки че работиш със стотици хора, ти ни накара да се почувстваме специални. Снимките са страхотни, ти си чудесна и ужасно ти благодарим, че беше с нас!


 • Иви и Кало

Благодарим ти, ама толкова много, че не мога да го опиша с думи! Просълзихме се и се смяхме отново, както в онзи прекрасен ден! Благодаря за милите думи, за целият кураж, за всичко, което вложи в нас, в нашият ден и че се превърна в наш приятел! Всички получили снимките са възхитени. Казват ни браво, че сме те намерили, а аз само благодаря на дивия си късмет! 


 • Диди и Дани

Снимките са невероятни,гледахме ги пак,пак,и пак.Надмина очакванията ни; знаех,че ще са хубави,защото бях сигурна в теб,но не и чак толкова хубави.Едно от най-трудните неща ми беше да намерим фотограф,когато казахме на близки,че сме намерили,но е от Варна те казаха: "толкова ли няма тук?". Има,обаче ако трябва да избираме отново,без съмнение бих избрала теб.Сигурна съм,че това е най-добрият ни избор.Плака с нас,смя се с нас,казах ти какво си представям и това получих.Изключително много ти благодарим!


 • Вили и Милен