Vili & Milen

Kostinbrod / Sofia, Bulgaria

Сватбеният ден на Вили и Милен!

Една напълно (не)обичайна сватба! Скоро не съм имала такава сватба - да има от всичко, че даже и повече! С всичките български обичаи и ритуали, но пък беше прекрасно. А на младоженеца му се взе акъла...горкия! То не бяха подкупи за да влезе в къщата при своята булка, преди да отиде при нея, обаче, трябваше да мине през редица изпитания. Да се пази от сестрата на булката и шаферките, да яде лимони, които не кой да е, ами свекървата му дава и като за капак на всичко - поднесоха му фалшива булка! Е, докопа се, разбира се и до истинската и то напълно заслужено! И след това се започна... Сватбен ден изпълнен с емоции,енергия,танци,много танци! Навсякъде, цял ден и така до сутринта! Както и изненади! Дори за мен самата,която останах да танцувам и да се забавлявам с тях (след като ангажимента ми приключи,разбира се). А изненадата е не това, че останах с тях, а че танцувах на чалга! Да, аз не съм от тези хора, които се фенове на този жанр музика, но пък тяхната енергия беше с такъв голям заряд, че успяха да го предадат и на мен! Забавлявахме се, хубаво беше...

Ето затова обичам работата си - никога не знаеш кого ще срещнеш, как ще ти повлияе, какви спомени ще създадеш и къде ще те отведе. Иначе кога друг път ще отида в Костинброд?

🧡

техните думи за мен:

"Снимките са невероятни, гледахме ги пак, пак, и пак. Надмина очакванията ни, знаех, че ще са хубави, защото бях сигурна в теб, но не и чак толкова хубави. Едно от най-трудните неща ми беше да намерим фотограф, когато казахме на близки, че сме намерили, но е от Варна-те казаха, толкова ли няма тук? Има, обаче ако трябва да избираме отново, без съмнение бих избрала теб. Сигурна съм, че това е най-добрият ни избор. Плака с нас,смя се с нас, казах ти какво си представям и това получих. Изключително много ти благодарим, надявам се по-скоро да се срещнем отново."

Ресторант: Montecito Hotel, Sofia |

Фризьор: Стелияна Младенова | Гримьор: Джулия Ангелова | Видео: VIBE